Şile Otobanı üzerindeki korkunç gerçek

Şile Otobanı üzerindeki korkunç gerçek

11 Temmuz 2017 Salı 14:41
Şile Otobanı üzerindeki korkunç gerçek

Şile Otobanı Çamlık Mevkii’ndeki üst geçit kullanışlı olmadığı gerekçesi ile kaldırıldı. Ancak yerine yenisi konulmadığı gibi karşıdan karşıya geçmenin yasak olduğu ile ilgili uyarı levhası da konulmadı. Korkulan oldu, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadın otomobil çarpması ile hayatını kaybetti.

Şile Otobanı Çekmeköy Çamlık Mahallesi ile Sancaktepe Meclis Mahallesi’ni birbirine bağlayan üst geçit, kullanışlı olmadığı gerekçesi ile geçtiğimiz hafta kaldırıldı. Ancak yerine yenisini getirmediler. Karşıdan karşıya geçmenin yasak olduğu ile ilgili hiçbir uyarı levhası da konulmadı. Korkulan oldu ve ilk kurban verildi.

Şile yolu Çekmeköy Mevkii’nde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Kadına çarpan sürücü olay yerinden kaçtı. Kaza, Şile yolu Şile istikameti Çekmeköy Çamlık Mevkii’nde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Yolun karşısına geçmek isteyen 39 yaşındaki Dilek Temur'a bir araç çarptı.



KADINA ÇARPAN SÜRÜCÜ KAÇTI

Kadın yolun kenarına savrulurken sürücü ise hızla kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekibi geldi. Sağlık görevlileri Temur'un hayatını kaybettiğini belirledi. Polis çevrede güvenlik önlemi alarak Şile yolunun 1 şeridini trafiğe kapattı. Ceset, olay yeri polisleri ve savcı incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis, kadına çarpan aracı tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Son Güncelleme: 11.07.2017 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2017-07-12 21:50:53

Allah rahmet eylesin

banner3