SGK ile anlaşma yapıldı…

SGK ile anlaşma yapıldı…

15 Mart 2017 Çarşamba 11:28
SGK ile anlaşma yapıldı…

Tıbbi malzemeler artık ücretsiz…


Taburcu olduktan sonra tıbbi malzemeleri vatandaş satın alıyor sonra SGK’dan ödeme yapılıyordu. Artık vatandaş ihtiyaç duyduğu malzemeye ücretsiz erişebilecek.


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Türkiye Kamu Hastaneleri


Kurumu (TKHK) arasında, sigortalıların daha önce kendi imkanlarıyla temin edip, bedelini daha sonra SGK’dan aldıkları tıbbi cihazların Sağlık Bakanlığınca ücretsiz sağlanmasıyla ilgili protokol imzalandı.


“Evde Sağlık Hizmetlerinde Kullanılacak Tıbbi Cihaz ve Malzemelerin Ödenmesine İlişkin Protokol”ün imza töreni SGK’nın Neşat Ertaş Toplantı Salonu’nda düzenlendi.


Törene, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı ve ilgililer katıldı.


Sağlık hizmetlerinin önemli bir parçası olan evde bakım hizmetlerinin gelecek dönemde daha da artacağını söyleyen Gümüş, geçen yıl 400 bin hanede evde sağlık hizmeti sunumu yapıldığını bildirdi.


 
Son Güncelleme: 15.03.2017 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3