Selami Yıldız'a anlamlı gece!

Van Derneği'nden Selami Yıldız'a anlamlı gece!

Selami Yıldız'a anlamlı gece!

Van Derneği'nden Selami Yıldız'a anlamlı gece!

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Selami Yıldız'a anlamlı gece!

 Van Dernekler Federasyonu'nun Emniyet Müdürü Selami Yıldız'a düzenlemiş olduğu veda yemeği duygulu anlara sahne oldu.

Van Derneği yöneticileri geçtiğimiz gün Çavuşbaşı Kasrı Restaurant'ında verilen yemekte bir araya geldi. Ümraniye ilçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanması üzerine, dernek yöneticileri bir veda yemeği düzenledi.  Protokolde  Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın yanı sıra Emniyet Müdür Vekili Osman Sayın ve  emniyet amirleri bulundu. Ayrıca geceye: Sancaktepe ilçesi Van Dernek Başkanı Osman Bozkurt, Van Dernekler Federasyonu Anadolu Bölge Sorumlusu Cahit Eftekin, Ümraniye, Sancaktepe ve Sultanbeyli Van Dernekleri Yönetim Kurulu Üyeleri, sanatçılar, işadamları ve çok sayıda Vanlı katıldı.

Van Dernek Başkan Yardımcısı ve derneğin basın sözcüsünün konuşmasının ardından sunucu ve yorumcu Seyfullah Kartal, Nazım Hikmet'in ünlü şiirleriyle geceye renk kattı.  Okunan şiirden etkilenen Yıldız, oldukça duygulu anlar yaşadı. Yemeğin sonlarına doğru Dernek Başkanı Reşit Yüca, yaptığı konuşmada: “Emniyet müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum, Allah utandırmasın. Bizler, Van Dernek Federasyonu ve  yöneticileri olarak daima yanınızda olacağız” dedi. Yüca, “Sizlere daha eğlenceli bir gece düzenlemeyi düşünüyorduk. Fakat biliyorsunuz  Diyarbakır'da yaşanan olaylar bizleri çok üzdü. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah ailelerine sabırlar versin. İnşallah ilerleyen yıllarda PKK denen bir şey kalmayacak. Toplumumuz barış ve kardeşlik içinde yaşayacak, ben buna inanıyorum” diyerek Selami Yıldız'ı kürsüye davet etti.


""


Yıldız yaptığı konuşmada, “Başta Van Dernekler Federasyonu'na ve burada beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca şehitleri de unutmayan Yıldız, “Acımız çok büyük. Haince yapılan bir saldırı. PKK'yı kınıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ise sabır diliyorum”  diyerek üzüntüsünü belirtti. Van Dernek Başkanı  Yüca ve minik yunus kıyafetli bir çocuk, Emniyet Müdürü  Yıldız'ı uğurlarken, Federasyon adına ufak bir hediye takdim etti. Çok anlamlı olan bu hediye Yıldız'ı son derece mutlu etti ve Federasyon'a minnettar olduğunu belirtti.        

            Aşkın Akkuş

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3