Şehit Polise Gözü Yaşlı Veda

Maltepe'de aile içi şiddet olayına müdahale ettiği sırada bıçaklanarak şehit...

Şehit Polise Gözü Yaşlı Veda

Maltepe'de aile içi şiddet olayına müdahale ettiği sırada bıçaklanarak şehit...

18 Şubat 2014 Salı 16:10
Şehit Polise Gözü Yaşlı Veda

Maltepe’de aile içi şiddet olayına müdahale ettiği sırada bıçaklanarak şehit olan polis memuru Mehmet Emin Aydın’ın cenazesinde yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin kızlarının feryatları yürekleri dağladı.

Şehit polis için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene şehidin yakınlarının yanı sıra İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve şehidin mesai arkadaşları katıldı. Altınok, eşiyle birlikte geldiği cenaze töreninde şehidin yakınlarına taziyelerini iletti. Cenaze töreninde şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Tabuta sarılarak gözyaşı döken şehidin ailesini, polis memurları teselli etmeye çalıştı. Şehidin eşi, kızları Aylin ve Sıla tabuta sarılarak feryat etti. Tabuta sarılan Sıla’nın “Bizi sen büyütecektin. Biz daha büyümedik” sözleri yürekleri dağladı. Cenaze töreninde şehidin eşi ve kızkardeşi de sinir krizleri geçirdi.

Cenaze namazını İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran kıldırdı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, tören düzenlenmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Son Güncelleme: 18.02.2014 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3