Sancaktepeli vatandaş AKP' ye tepkili

Sancaktepeli vatandaş AKP' ye tepkili

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Sancaktepeli vatandaş AKP' ye tepkili

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haber sonucu sonrasında, Sancaktepe esnafı zor günler yaşıyor. Haberimizden sonra Ak Partili Sancaktepe Belediyesi'nin, dükkanların önüne barikat koyarak sanki sıkı yönetim varmış gibi halkın üzerinde baskı kurmaya çalıştığını, bölgeden gazetemize gelen telefonlar, fax ve e-mail bilgilerinden öğrendik. Aldığımız bilgilere göre esnafa yapılan ani denetimlerde kendilerine, ?neden eldiven takmıyorsunuz' gibi sorular sorularak esnafın üzerinde baskı kuruluyor rahatsızlığı yaşanıyor.

 

""

Kalkınma Bakanı Yılmaz devrede

 

 ?Belediye mağduru' diye yaptığımız haber sonucu bölgede esnaflık yapan dükkanlara ani yapılan denetimler ve her dükkanın önüne kurulan bariyer ve ikişer zabıta memuru, Sancaktepe esnafı ve halkını isyan noktasına getirdi. Gazetemize ismini vermek istemeyen bazı esnaf, "Flashaber Gazetesi'nin yaptığı haber sonucu hayli sıkıntılı günler yaşadık" dedi. Mağdur esnaftan biri; "Belediye ani denetimlerle sanki bize gözdağı vermekte. Yapılan denetimler sonucunda, ?neden eldivensiz çalışıyorsunuz' denilerek üzerimize gelinmeye çalışıldı. Biz de çareyi, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı aramakta bulduk. Kendisiyle görüştüm. Gereğinin yapılacağını söyledi. Bakan Cevdet Yılmaz Sancaktepe Belediyesi'ni aramış olmalı ki üzerimizdeki baskılar biraz da olsa azaldı" diyerek serzenişte bulundu. Sancaktepe halkı ve esnafı AKP'ye tepkili olduklarını söyleyerek, "Seçimlerde herkes bize gülümsüyor ama ne zaman mühür ellerine geçse kimseyi tanımıyorlar. Zaten işlerimiz iyi değil. Hani derler ya ?sinek avlıyoruz' diye. Gerçekten de çok zor durumdayız" diyerek rahatsızlıklarını ifade etti.. Ak Parti Birinci Bölge Milletvekillerinin de ortalarda gözükmediğini söyleyen esnaf; "Seçimler yaklaşıyor. İnşallah kapımıza gelirler. Biz de gereken cevabı veririz" diyerek tepkilerini dile getirdi. 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3