Sancaktepe'de ‘Şükür' gitti ‘Şehir” geldi

Ahlak ve kültür yapısıyla örnek olmuş, Türkiye'nin iftiharı, Türk futbolunun...

Sancaktepe'de ‘Şükür' gitti ‘Şehir” geldi

Ahlak ve kültür yapısıyla örnek olmuş, Türkiye'nin iftiharı, Türk futbolunun...

16 Nisan 2014 Çarşamba 14:22
Sancaktepe'de ‘Şükür' gitti ‘Şehir” geldi

Ahlak ve kültür yapısıyla örnek olmuş, Türkiye’nin iftiharı, Türk futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı futbolcularından Hakan Şükür’ün adının verildiği stadyumlardan isminin bir bir sökülmesine tepkiler de fazlasıyla oluyor. Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Belediyesi Hakan Şükür Stadyumu’nun ismini kaldırarak bir ilke imza atmıştı.

Geçtiğimiz hafta Sancaktepe'deki stattan ismi kaldırılan Galatasaraylı eski milli futbolcu Hakan Şükür'e bir şok da Esenyurt İlçesi’nden geldi. Bu ilçedeki Hakan Şükür Stadyumu'nun tabelası da kaldırıldı. Bu arada, Sancaktepe Belediyesi, Hakan Şükür Stadyumu ismini jet hızıyla değiştirerek ‘Şehir Stadı’ olarak duvarlara yazdırdı. Gazetemiz Flashaber’in görüntülediği stadyumun yeni logosu ve ismi böylece tarihe geçti.

Bu arada İstanbul'un Esenyurt İlçesi’nde de Hakan Şükür Stadyumu'nun tabelası indirildi. Tabelanın, Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifa etmesi üzerine indirildiği öne sürüldü. Stada yeni bir isim verileceği ifade edilirken, adaylar arasında merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ismi geçiyor. Çünkü, Avcılar'daki Turgut Özal Stadı'nın yıkılacak olması ve merhum cumhurbaşkanının ismini yaşatma isteği bu iddiayı güçlendiriyor.
Esenyurt İlçesi’nde resmi kutlamaların da yapıldığı Hakan Şükür Stadı bir ara 2. Lig takımlarından Tepecikspor'a da ev sahipliği yapmıştı.
Ordu İli Ünye Belediyesi de geçtiğimiz günlerde otobüs terminalinden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in adını kaldırmıştı.

""

 

Son Güncelleme: 16.04.2014 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72