Sancaktepe'de ölülere bile saygı yok!

Sancaktepe'de bulunan Yenidoğan Mezarlığı adeta kaderine terk edilmiş durumda.

Sancaktepe'de ölülere bile saygı yok!

Sancaktepe'de bulunan Yenidoğan Mezarlığı adeta kaderine terk edilmiş durumda.

18 Ağustos 2013 Pazar 14:41
Sancaktepe'de ölülere bile saygı yok!

Sancaktepe’de bulunan Yenidoğan Mezarlığı adeta kaderine terk edilmiş durumda. Çöplüğe dönmüş mezarlığa gelenler, ‘Belediyenin temizlik elemanları buraya yıllar önce uğramış olmalı’ diyor.

İstanbul’da nüfus artıkça mezarlıklar da çoğaldı doğal olarak… Bunlardan kimisi pırıl pırıl, adeta park halini andırıyor. Kimisi de kendi hallerine terk edilmiş. İşte bunlardan biri olan Yenidoğan Mezarlığı’nı görenler şaşkına dönüyor,  ‘Bu kadarı da olmaz’ diyor. Görünen manzara Sancaktepe Belediyesi Temizlik biriminin buraya hiç uğramadığını gözler önüne seriyor.

Görenler şaşırıyor!

Sancaktepe’ye bağlı Yenidoğan Mezarlığı, içler acısı bir durumda.  Mezarların etrafı moloz yığınlarıyla çevrilmiş. Her taraf çöplük halinde. Bu çirkin manzarayı görenler şaşkına dönüyor. Mezarlıkla komşu olan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş, “Benim bu mezarlığı böyle gördükçe içim sızlıyor. İnsanın ölüsüne saygısı olmadı mı dirisine ise asla olmaz” diyerek adeta isyan etti.

 

""İlçe sahipsiz mi?

Bu manzarayı gören insanın aklına Sancaktepe Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ne iş yapar? sorusu geliyor. Mezarlığın etrafı adeta çöplük gibi. Otlar uzamış, etraf moloz yığınları ile dolu. Kısacası mezarlıkta çöp ve moloz yığınından başka bir şey yok… Bu manzara bize, ‘İlçe acaba sahipsiz mi?’ dedirtiyor. Bazı vatandaşlar Flashaber aracılığıyla İlçenin kaymakamına seslenerek: “Lütfen Belediyenin yapamadığını bari siz yapın. Bizler bu mezarlığın etrafını böyle harabe bir şekilde gördükçe içimiz sızlıyor. Uyarı ve ricamızı dikkate alarak mezarlığı temizleyip ölülerimize gereken saygıyı sağlayacağınıza inanıyoruz”… 

Son Güncelleme: 18.08.2013 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3