Sancaktepe'de mahallelinin tepkisini çeken proje

Sancaktepe Sarıgazi Emek Mahallesi'nde 25 sene halkın hizmetinde olan...

Sancaktepe'de mahallelinin tepkisini çeken proje

Sancaktepe Sarıgazi Emek Mahallesi'nde 25 sene halkın hizmetinde olan...

10 Haziran 2014 Salı 15:19
Sancaktepe'de mahallelinin tepkisini çeken proje

Sancaktepe’de mahallelinin tepkisini çeken proje

 

Sancaktepe Sarıgazi Emek Mahallesi’nde 25 sene halkın hizmetinde olan Yaşar Kemal Parkı’nın sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi, mahalle halkını üzdü. Mahalle halkı, daha önce çay içtikleri, sohbet ettikleri parka artık paraları olmadan giremeyecek.

Sancaktepe Sarıgazi Emek Mahallesi’nde Belde Belediye Başkanı Fikret Şahin döneminde yapılan Yaşar Kemal Parkı’nın yerine sosyal yaşam alanı inşa ediliyor. Açılışı bizzat Yazar Yaşar Kemal tarafından yapılan 25 yıllık parkın, sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi mahalle halkını memnun etmek yerine üzdü. İçinde iki ayrı bölümden oluşan  iki yüzme havuzu, saunası, Osmanlı hamamı, seminer salonunun olacağı Emek Mahallesi sosyal yaşam alanı bittiğinde artık parası olmayan, bu alandan yararlanamayacak.

""

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal yaşam alanı, mahalle halkının tepkisini çekiyor. Mahalleli yıllardır huzur içinde gittikleri ve vakit geçirdikleri parkın yaşam alanına dönüşmesinden dolayı hayli üzgün olduklarını ifade ediyor. 25 yıldır parktan faydalandıklarını söyleyen mahalle halkı, “Parka gidip piknik yapıyorduk. Ama yapılan bu proje alanı paralı hale getiriyor. Parası olan bu projeden faydalanabilecek” diyor.

""

Son Güncelleme: 10.06.2014 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3