SANCAKTEPE VİA HOSPİTAL’E ŞİKAYET YAĞIYOR!

Sancaktepe’de bulunan VİA HOSPİTAL’e şikayet yağıyor. www. Sikayetvar. Com’a; hekim ilgisizliğinden, acilde yaşanan iddialara, randevu sistemine kadar birçok konuda vatandaş şikayetlerini iletti.

SANCAKTEPE VİA HOSPİTAL’E ŞİKAYET YAĞIYOR!

Sancaktepe’de bulunan VİA HOSPİTAL’e şikayet yağıyor. www. Sikayetvar. Com’a; hekim ilgisizliğinden, acilde yaşanan iddialara, randevu sistemine kadar birçok konuda vatandaş şikayetlerini iletti.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 14:48
SANCAKTEPE VİA HOSPİTAL’E ŞİKAYET YAĞIYOR!

İstanbul’da devlet hastaneleri kadar özel hastanelerle ilgili de şikayetler artıyor. Bu hastanelerden biri de Sancaktepe’de bulunan VİA HOSPİTAL. www.Sikayetvar. Com’a hastane ile ilgili bir çok şikayet yağıyor. Şikayetlerin bazıları şöyle:

Via Hospital yasal olmayan ücreti aldı!

28/06/2018 tarihinde trafik kazası sebebiyle Via Hospital Hastanesi'ne gittik. Adli vaka olduğu için ücret alınmaması gerekirken hastane yetkilileri bizden ücret talep etti, ben de verdim. İstedikleri ücret yasal değil. Hem benden ücret alıp hem de devletten ücret alıyorlar. İadesini talep ettik sürekli muhasebe yerinde yok. Müdür yarın gelecek deyip beni oyalıyorlar, unutturmaya çalışıyorlar.

Özel Via Hospital ateşli çocuğu kabul etmedi!

3 yaşındaki oğlum ateşle titremeye başladı. Özel F** Hastanesi kabul etmeyince Via Hospital'e gidebilirsiniz, dedi. Geldik doktorumuz tatilde 10 gün kadar da olmayacak başka yere gidin diye gönderdi. Diyecek kelime bulamıyorum... Özel hastane olduğu halde nasıl kabul etmiyor ve ateşli çocuğu gönderiyorsun.

Via Hospital Kadın Doğum doktoru yok!

Sancaktepe Via Hospital'e 2 hafta önce eşimi kadın doğuma muayeneye götürdüm kontrol süresi son günü telefonla hastaneyi arayıp doktorun hastanede olduğunu teyit ettim ve akşam 6'dan sonra hastaneye gittiğimizde kadın doğum doktorunun olmadığını söylediler ve sonraki gün ve daha sonraki gün de doktor bulunmadığını söylediler, şaka gibi benim kontrol sürem doldu tekrar ücret ödeyeceğim ve de hastanede doktor ne zaman olacak belli değil!

Via Hospital Özel Sağlık Sigortalı hastadan acil serviste ücret alınması sorunu!

25 Mayıs 2018 tarihinde saat gece 01:30 civarlarında çocuğum için acil servis bölümüne başvurdum. Çocuğumun özel sağlık sigortası var olduğu halde işlemi nasıl yapacaklarını bilmedikleri için benden 90 TL muayene ücreti talep ettiler ve yarın gelin özel sağlık sigortasından işlemi yaptırın paranızı iade edelim dediler. Ancak ertesi gün gittiğimizde IBAN verin 10 iş günü içerisinde iade edeceğiz dediler. Ödemeyi ben nakit olarak banka kartım ile yaptım kredi kartı değil. Bu şekilde iş bilmezlik amatörlük kokan bir iş bu. Ben o akşam nakit ödemek zorunda da değilim ayrıca iade için 10 gün beklemek zorunda da değilim. Lütfen bu konuyu acil olarak çözün böyle saçmalık mı olur?

Son Güncelleme: 18.07.2018 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72