Sancaktepe'de ambulans şoförü intihar etti

Sancaktepe'de ambulans şoförü intihar etti

04 Aralık 2018 Salı 15:33
Sancaktepe'de ambulans şoförü intihar etti

Sancaktepe'de bir ambulans şoförü başından vurulmuş halde bulundu. Ekiplerin yaptığı incelemede 22 yaşındaki Furkan Ellidokuzoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay saat 23.30 sıralarında Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi, Enes Sokak'taki boş bir arazide meydana geldi. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar araziye geldiklerinde yerde başından vurulmuş halde bir kişiyi gördü. İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nde görevli ambulans şoförü Furkan Ellidokuzoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ellidokuzoğlu'nun yanında ise bir tabanca bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken Ellidokuzoğlu'nun öldüğünü duyan ve olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Ellidokuzoğlu'nun cansız bedenini gören bir mahalle sakini Hacı Ay, "Misafirlikten dönüyorduk, bir baktık kafasına sıkmış. Kendini öldürmüştü, silah elindeydi. Gençti, 21-22 yaşlarındaydı. Ambulans şoförüymüş aynı zamanda açıktan üniversite okuyormuş" dedi. Ellidokuzoğlu'nun cansız bedeni, savcı ve olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken polisin intihar şüphesi üzerinde durduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72