Şampiyon Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü

Şampiyon Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü

13 Haziran 2017 Salı 12:00
Şampiyon Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü
 

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü İşitme Engelliler Futbol 2. Ligi A grubunu şampiyon olarak tamamladı.



İşitme Engelliler Futbol 2. Ligi A grubunda mücadele eden  Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı gurubunu şampiyon olarak tamamladı ve kupasını düzenlenen törenle adı. Çekmeköy Belediyesi Stadı’nda düzenlenen kupa törenine, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve federasyon temsilcileri, futbolcu aileleri ve vatandaşlar katıldı.


 Düzenlenen kupa töreninde söz alan Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir duygusal anlar yaşadığını belirterek, “Desteklerinden dolayı sayın belediye başkanımıza, başkan yardımcımıza, belediye spor müdürümüze, ailelerimize teşekkür ediyorum. Bu başarı sahada ter döken gençlerimizin. Sezon başında bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyordum. İnşallah önümüzdeki sezon da başarılı oluruz” dedi.



Futbolcuları tek tek tebrik eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz


“ İlçemizi temsil eden gençlerimizi, kulüp başkanımızı tebrik ediyorum. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Hem sezon boyunca hem de hayatları boyunca onların yanında olan ailelerimizi ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezonda aynı başarılar tekrarlanır ve şampiyonluk gelir. Sahada terinin son damlasına kadar savaşan ve bizlere bu mutluğu yaşatan gençlerimiz neleri başarabileceğini gösterdi. Onlara desteğimiz devam edecek” dedi.


 Futbolcular şampiyonluk kupalarını Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan aldılar.

Son Güncelleme: 13.06.2017 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72