Sahte plakayla hırsızlık yapanlar yakalandı

Pendik ve Sultanbeyli'de kamyonet ve kamyonları çalarak sahte plakayla...

Sahte plakayla hırsızlık yapanlar yakalandı

Pendik ve Sultanbeyli'de kamyonet ve kamyonları çalarak sahte plakayla...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 11:08
Sahte plakayla hırsızlık yapanlar yakalandı

Pendik ve Sultanbeyli’de kamyonet ve kamyonları çalarak sahte plakayla sattıkları iddia edilen iki şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden S.U tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüphelenerek durdurdukları bir kamyonetin çalıntı olduğu tespit etti. Aracın üzerindeki plakanın da sahte olduğu belirleyen ekipler, araçtaki iki kişiyi gözaltına aldı. Emniyette sorguları yapılan M.K.(32) ve S.U.'nun (49) Sultanbeyli ‘de bir kamyon ile Pendik’te iki kamyonetin çalınması olayından arandığını ortaya çıktı.
Şüphelilerin çalıntı araçlara sahte plaka ve belgeler düzenleyerek Anadolu’da pazarladıkları öğrenildi. Ele geçirilen çalıntı kamyonet sahibine teslim edilirken diğer araçların bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.
Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.K. serbest bırakılırken S.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Son Güncelleme: 24.05.2014 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72