Sahte plaka düzenleyen oto hırsızı yakalandı

İstanbul'da otomobil hırsızlığı yaptığı ve bazı araçlara sahte plaka...

Sahte plaka düzenleyen oto hırsızı yakalandı

İstanbul'da otomobil hırsızlığı yaptığı ve bazı araçlara sahte plaka...

17 Haziran 2014 Salı 11:35
Sahte plaka düzenleyen oto hırsızı yakalandı

İstanbul'da otomobil hırsızlığı yaptığı ve bazı araçlara sahte plaka düzenlediği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Bağcılar'da 34 GE 7043 plakalı otomobilin çalınması olayıyla ilgili çalışma başlattı. Otomobilin çalındığı bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini izleyen polis, hırsızlık olayını 9 ayrı suç kaydı ve 1 dosyadan kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ö'nün (40) yaptığını belirledi.

Şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam eden polis, A.Ö'nün Ümraniye'de bazı araçlara sahte plaka düzenlediğini ortaya çıkardı. Ümraniye'de bir adreste saklandığı belirlenen şüpheli, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 8 Haziran'da düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. Baskın yapılan adreste gerçekleştirilen aramalarda, Bağcılar'da çalınan 34 GE 7043 plakalı otomobil, 34 TL 6372 yazılı 2 adet sahte plaka, bir adet taklit kontak anahtarı ve bir adet motor beyin seti ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan sorgunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72