Sahipsiz köpekler ilgi bekliyor

Havaların ısınıp, baharın yüzünü gösterdiği şu günlerde Şile merkez ve...

Sahipsiz köpekler ilgi bekliyor

Havaların ısınıp, baharın yüzünü gösterdiği şu günlerde Şile merkez ve...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sahipsiz köpekler ilgi bekliyor

Havaların ısınıp, baharın yüzünü gösterdiği şu günlerde Şile merkez ve ormanlarında, Ağva Plajı'nda sayıları oldukça çok dolaşan başıboş köpekler vatandaşı rahatsız ediyor. Bu başıboş köpekler Şile ve çevrede yaşayan vatandaşları hem tedirgin ediyor hem de korkutuyor.

Bazı duyarlı hayvan sever vatandaşlar bir kısım sokak köpeklerine kendi imkanları ile bakmaya çalışıyorsa da  bu hayvanların gerçek sorunları konusunda yetersiz kalıyorlar. Hayvan severler, yetkililerin desteğinin mutlaka gerekli olduğunu söylüyor. Zaman zaman vatandaşlara saldırarak ısıran bu köpekler konusunda yetkililerin önlem alması gerekiyor.

Gazetemiz Flashaber muhabirlerinin Şile ve çevresinde, Ağva Plajı'nda yaptıkları incelemede çok sayıda başıboş köpek objektiflere yansıdı.  Özellikle de piknik yapan bazı vatandaşların yanında nöbet bekleyen bu köpekler vatandaşları oldukça tedirgin ediyordu. Tabii ki bu hayvanlar da aç ve ilgi bekliyor. Hayvanların gözlerindeki ifade de köpeklerin çaresiz olduğunu yansıtıyor. Bu hayvanlar bir an önce kendilerine şefkat elini uzatılmasını bekliyor. Haber-Foto: Nurcan Kırcalı

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3