Sağduyu zamanı!

Taksim Gezi Parkı eylemlerinde; gerek göstericilerin, gerekse emniyet...

Sağduyu zamanı!

Taksim Gezi Parkı eylemlerinde; gerek göstericilerin, gerekse emniyet...

16 Haziran 2013 Pazar 13:28
Sağduyu zamanı!

Taksim Gezi Parkı eylemlerinde; gerek göstericilerin, gerekse emniyet güçlerinin daha sakin ve olayları provoke etmeyecek şekilde ele almasını halkımıza, çevreye ve ülke imajımıza zarar vermeyecek şekilde sonlandırılmasını temenni ediyoruz.

Taksim Gezi Parkı eylemlerinde daha fazla can kaybının olmaması, provokasyonlara gelmemek ve ülke imajna zarar vermemek adına toplumumuzun bu konudaki sağduyusuna ve hassasiyetine sonsuz inancımızla, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız. Vatandaş, demokratik hakları olan eylemlerle sesini gerekli mercilere duyurdu. Farklı düşüncelerin, şiddet içermeden ve şiddetle karşılaşmadan ifade edilebildiği bir ortama hepimizin acilen çok ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Geleceğimize hep birlikte sahip çıkmalı, duygusal, ötekileştiren tepkilerden uzaklaşıp, sağduyulu davranmalıyız. Öyleyse tarafların bu konuda anlayışla davranıp hükümetin ve kamu otoritesinin toleranslı davranması, ifade özgürlüğü hakkını kullanmak isteyenlerin de kesinlikle bu hakkı suiistimal etmemesi lazım. Türkiye’nin bu sorunu aşacağını düşünüyoruz. Tüm kamuoyuna saygıyla arz ederiz!

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 16.06.2013 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3