Sadi Özata Flashaber'e konuştu: “ADALET  TECELLİ EDECEKTİR”

Görevden geçici olarak uzaklaştırılan Battal İlgezdi yerine Başkanlığa vekalet eden Sadi Özata, Ataşehirlilerin Belediye Başkanına sahip çıktığını kaydedip, “Adalet, er ya da geç tecelli edecektir” dedi.

Sadi Özata Flashaber'e konuştu: “ADALET  TECELLİ EDECEKTİR”

Görevden geçici olarak uzaklaştırılan Battal İlgezdi yerine Başkanlığa vekalet eden Sadi Özata, Ataşehirlilerin Belediye Başkanına sahip çıktığını kaydedip, “Adalet, er ya da geç tecelli edecektir” dedi.

15 Aralık 2017 Cuma 12:07
Sadi Özata Flashaber'e konuştu: “ADALET  TECELLİ EDECEKTİR”

Ataşehir Belediye Başkanlığına vekalet eden Sadi Özata, gazetemize konuştu. Başkan Battal İlgezdi ile ilgili adaletin en kısa zamanda tecelli etmesini dileyen Özata, “Başkanımız şu anda avukatları kanalıyla yargıya başvurdu. Şu anda başkanımıza vekaleten görevi ben devraldım. Dün, valiliğimizin yapmış olduğu tebligat neticesinde cumartesi günü nasip olursa saat 14.00’da Novada Meclis Salonu’nda seçimimizi yaparak mecliste bir arkadaşımız vekaleten bu görevi yürütecek. Başkanımız sadece görevinden bir süreliğine uzaklaştırıldı, görevden alma gibi bir durum olmadığından başkan vekilliği seçimi yapılacaktır. Kamuoyu da aşağı  yukarı biliyor.  Bu MAN Adası hadisesi ortaya çıktıktan sonra böyle bir süreç başlatıldı. Türkiye’nin bir huzura, bir sükuna ihtiyacı varken kaos, kargaşa ve sıkıntı yaratmanın hiç anlamı ve manası yoktur” dedi .

“DÜNYANIN TÜM SERVETİNİ ÖNÜME KOYSALAR BAŞKA PARTİYE GİTMEM”

Başkan İlgezdi'nin görevden alınmasından sonra bu süreçte yeniden AK Parti’ye döneceğiyle ilgili söylentilerle ilgili Özata şunları söyledi: “Bizim inancımıza gore de itham ve bühtan haramdir.  Meseleyi bilmeden biri hakkında birşeyler konuşmak günahtır.  Bugüne kadar onuruma, serefime ve haysiyetime halel getirmedim.  Bundan sonar da getirmem.  Ben 2014 yılında AK Parti’nin bu ilçedeki en güçlü adayıydım.  Ancak birtakım oyunlarla ekarte edildim.  Daha sonra kimsenin haberi olmadan AK Parti’den istifa ettim.  Daha sonra Battal İlgezdi ile bir vesile ile oturup konuştuk. Kendisinden hiçbir makam veya mevki talep etmedim. Kendisi teveccüh göstererek beni ertesi gün meclis üyesi adayı gösterdi. Açık ve net konuşuyorum;  dünyanın tüm servetini önüme koysalar da yine de bu partiden başka hiçbir partide siyaset yapmam. “

“MECLİS ÜYESİ ARKADAŞLARIMIZA GÜVENİMİ TAM”

Başkanlık seçimi için meclis üyesi transferi iddiaları ile de ilgili konuşan Özata net mesajlar verdi: “Bazı arkadaşlarımızı aramışlar. Bu arkadaşlarımız da zaten gerekli cevabı kendilerine vermişlerdir. Bu konuda tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza güvenimiz tamdır.”  Özata son olarak, “Atasehir’de yaşayan tüm halkımız müsterih olsun. Cumartesi günü yapacağımız seçimin ardından dimdik başkanımızın arkasında olmaya devam edeceğiz. Kendisi görevinin başına dönene kadar ben ve tüm çalışma arkadaşları var gücü ile çalışmaya devam edecektir” dedi. 

Haber:  Durmuş Acar

Son Güncelleme: 15.12.2017 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3