Polisten kaçarken kaza yaptılar

Beykoz'da park halindeki TIR'dan hırsızlık yaptığı öne sürülen 1'i kadın ...

Polisten kaçarken kaza yaptılar

Beykoz'da park halindeki TIR'dan hırsızlık yaptığı öne sürülen 1'i kadın ...

19 Eylül 2014 Cuma 17:13
Polisten kaçarken kaza yaptılar

Beykoz'da park halindeki TIR'dan hırsızlık yaptığı öne sürülen 1'i kadın 5 şüpheli polisin geldiğini fark edince araçla ters istikamette kaçmaya başladı. Ters yönde yaklaşık 50 metre ilerleyebilen araç bir süre sonra TIR'la çarpıştı. Kaza sonrası 4 şüpheli yaralandı.

Kaza, saat 05.30 sıralarında TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprü girişi, Edirne istikametinde meydana geldi. Bursa'dan Başakşehir'e 34 ACT 99 plakalı TIR'ıyla ip götüren Çetin Yılmaz, bir süre dinlenmek için köprü girişine aracını park etti.

Yılmaz'ın araç içerisinde uyuduğu sırada da, 5 şüpheli TIR'ın arka kapısını açıp piyasa değeri yaklaşık 15 bin TL olan ipleri minibüse yükledi. Bu sırada yol üzerinde devriye gezen Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri şüphelileri fark etti. Polislerin geldiğini gören şüpheliler de TEM Otoyolu'nda ters yöne doğru araçla kaçmaya başladı.

5 kişinin bulunduğu kapalı kasa minibüs yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra Edirne istikametine seyir halinde olan 34 ADC 07 plakalı TIR ile çarpıştı. Kaza sonrası araçta bulunan 5 kişiden 4'ü yaralandı. Polisler kaza üzerine olay yerine sağlık ekibi istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslara alarak polis eşliğinde Ümraniye Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

"Korkumdan ses çıkaramadım"

Şüphelileri fark edince korktuğunu söyleyen TIR şoförü Çetin Yılmaz, "Saat 03.30 gibi geldim; güvenilir olduğu için buraya yanaştım. Sonra biraz uzandım hafif uykuya dalmışım. Araba biraz sendeledi. Ben de bunun üzerine kalktım. Aynadan baktığımda bir araç yanaşmıştı. 5-6 kişi olduğunu görünce ses çıkaramadım; kapıyı açıp baktığımda bunlar panik yaptı. Bunlar boş değildir diye korkumdan ses çıkaramadım. Kapı açılınca da şüpheliler panik yaptılar. Kaçarken TIR'ın önüne atladılar. Bir tane polis kovalamış bunları. Hepsi yaralı herhalde" dedi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Son Güncelleme: 19.09.2014 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72