Polisteki sorguda doğum telaşı

İstanbul'da, 28 yaşındaki 9 aylık hamile bir kadın, 2 kilo 950 gram...

Polisteki sorguda doğum telaşı

İstanbul'da, 28 yaşındaki 9 aylık hamile bir kadın, 2 kilo 950 gram...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Polisteki sorguda doğum telaşı

İstanbul'da, 28 yaşındaki 9 aylık hamile bir kadın, 2 kilo 950 gram eroinle yakalandı. Doğumuna saatler kala gözaltına alınan genç kadın hastaneye kaldırılarak sezaryenle doğuma alınırken, ele geçirilen uyuşturucuya el konuldu.
İstanbul Narkotik Suçlara Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hamile bir kadının uyuşturucu madde sevk edeceği ihbarı üzerine harekete geçti.
Elde edilen bilgiler doğrultusunda çalışma başlatan ekipler, söz konusu adrese giderek beklemeye başladı. Adı geçen şüphelinin evden çıkıp bir taksiye bindiğine belirleyen ekipler, operasyon için harekete geçti. Ticari taksiyi durduran ekipler, C.A.'yı (28) araçtan indirerek arama yaptı. C.A.'nın elindeki poşette yapılan aramalarda 3 paket halinde daralı ağırlığı 2 kilo 950 gram eroin maddesi ile 1 gram esrar maddesi ele geçirildi. Bunun üzerine gözaltına alınan C.A., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne
götürüldü.
C.A., polise yakalanmadan önce sezaryenle doğum için bugünün tarihine hastaneden randevu aldığını söyledi. Polis, genç kadının erken doğum yapma ihtimaline karşın sorguya ara vererek genç kadını hastaneye götürdü. Genç kadının sezaryenle doğum yapması için ilgili hastanede müşahede altına alındığı belirtildi. Genç kadının kız bebek beklediği öğrenildi.
Öte yandan, kadın kuryenin uyuşturucuyu 2 bin 700 TL karşılığında başka bir adrese sevk etmek istediği belirlendi. Üzerinde ele geçirilen esrar maddesi de sorulan genç kadının, zaman zaman esrar kullandığını ve bu nedenle üzerinde bulundurduğunu söylediği kaydedildi.
Polis, genç kadını kurye olarak seçen şebeke üyelerinin yakalanması için soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3