‘Polis meşguldür' diye hırsızlık yapmışlar!

İstanbul'da yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart'ta polisin meşgul olduğunu...

‘Polis meşguldür' diye hırsızlık yapmışlar!

İstanbul'da yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart'ta polisin meşgul olduğunu...

06 Nisan 2014 Pazar 12:05
‘Polis meşguldür' diye hırsızlık yapmışlar!

İstanbul'da yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart'ta polisin meşgul olduğunu düşünerek Ataşehir'de bir işyerine girip kar lastiği hırsızlığı yapan iki kişi yakalandı. Şüphelilerin 4 gün önce de Ümraniye'de başka bir işyerinden binlerce lira değerinde çatı kaplama malzemesi çaldıkları ortaya çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Çekmeköy'de şüphe üzerine durdurdukları bir otomobilde yakalanan iki kişinin azılı hırsız olduğu ortaya çıktı. Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirilen daha önceden çok sayıda polis geliş kaydı bulunan Ü.Ç.(27) ve O.H.'nin (23) yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart'ta Ataşehir'de bir dükkandan hırsızlık yaptıkları belirlendi. Yerel Seçim nedeniyle polisin meşgul olduğunu düşünerek Pazar günü hırsızlık yaptıkları tespit edilen iki şüphelinin mağdur A.E.'ye ait 20 bin lira değerinde kar lastiğini çaldıkları öğrenildi.

Şüphelilerin 26 Mart 2014 tarihinde Ümraniye'de İ.T.'ye ait işyerinden piyasa değeri binlerce lira olan çatı kaplama malzemesi hırsızlığının da failleri olduğu tespit edildi.

Poliste yapılan sorgularında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

 

Son Güncelleme: 06.04.2014 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72