Polis memuruna otomobil çarptı

Ümraniye'de meydana gelen maddi hasarlı kazaya müdahale eden polise başka bir...

Polis memuruna otomobil çarptı

Ümraniye'de meydana gelen maddi hasarlı kazaya müdahale eden polise başka bir...

06 Nisan 2014 Pazar 12:08
Polis memuruna otomobil çarptı

Ümraniye'de meydana gelen maddi hasarlı kazaya müdahale eden polise başka bir otomobil çarptı. Kaza sonrası ağır yaralanan polis memuru Kamil T. (24) hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Tepeüstü Köprülü Kavşağı'nda 24. 00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Çakmak kavşağında 17 EC 886 plakalı otomobil maddi hasarlı kaza yaptı. Polisler, yol güvenliğini sağlarken aynı istikametteki başka bir otomobil polis memuru Kamil T.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle 24 yaşındaki polis memuru ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralanan polisi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alınan polis memurunun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Arkadaşlarının kaza geçirdiği duyan polis ekipleri hastaneye akın etti. Hastanede arkadaşlarının durumunu öğrenen polisler gözyaşlarına boğuldu. Polis memuruna çarpan otomobilin şoförü gözaltına alındı.

Kazayı gören bir görgü tanığı; "Asayiş ekibi yolu yavaşlatmaya çalışıyordu. Süratli gelen araba vurdu. Önce duvara çarptırdı, ondan sonra bariyerlerin arasına sıkıştı. Yardım ettik 112'yi aradık, polisler aradı" dedi.

Bir başka görgü tanığı ise; "Önce bir kaza oldu. Memur arkadaş buna müdahale ediyordu. Kaza olmasın diye. Memur arkadaş fenerle yolu yavaşlatıyordu. Gelen arkadaş hızlı geldiği için memur arkadaşa vurup ikinci kaza oldu, memur arkadaşın durumu çok ağır" dedi.

 

Son Güncelleme: 06.04.2014 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3