Pendik'te otomobil yol kenarındaki araçlara çarptı

Pendik'te hızlı giden bir otomobil park halindeki otolara çarptı. Kaza...

Pendik'te otomobil yol kenarındaki araçlara çarptı

Pendik'te hızlı giden bir otomobil park halindeki otolara çarptı. Kaza...

17 Nisan 2014 Perşembe 13:08
Pendik'te otomobil yol kenarındaki araçlara çarptı

Pendik’te hızlı giden bir otomobil park halindeki otolara çarptı. Kaza sonrası otomobil hurda yığınına dönerken sürücü yaralandı. Kaza, Pendik Kurtköy Ramazanoğlu Mahallesi Kaynarca Caddesi'nde saat 09.30 sıralarında meydana geldi.

Görgü tanıklarının iddiasına göre Ertan Asal (22) süratli bir şekilde ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce park halindeki bir otomobile ardından da yine park halindeki bir TIR'a çarptı. Ertan Asal'ın kullandığı otomobil hurdaya dönerken, yaralanan Asal olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarıldı. Ambulansa alınan sürücü Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak bir vatandaş, "Yukarıdan gelirken bir otomobili soluyor,  daha sonra park halindeki araçlara çarpıyor. Otomobil süratliymiş" diye konuştu. Kazayı gören meraklı vatandaşlarsa cep telefonuyla çekim yaparken, kendi aralarında da kazanın oluş nedenini tartıştı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Son Güncelleme: 17.04.2014 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72