Pendik'te forklift kazası: 1 ölü

Pendik'te çalışma yapan bir forkliftin devrilmesi sonucu 1 işçi hayatını...

Pendik'te forklift kazası: 1 ölü

Pendik'te çalışma yapan bir forkliftin devrilmesi sonucu 1 işçi hayatını...

08 Mayıs 2014 Perşembe 15:46
Pendik'te forklift kazası: 1 ölü

Pendik'te çalışma yapan bir forkliftin devrilmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybetti. Olay yerinde hayatını kaybeden işçinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Pendik Çınarlıdere Mahallesi Mücevher Sokak içerisinde meydana geldi. Sokak üzerindeki bir ambalaj deposunda çalışan Türkyaşa Sönmez'in (36) kullandığı forklift çalışma yaptıkları sırada devrildi. Forkliftin altında kalan Türkyaşa Sönmez olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı duyarak olay yerine gelen Türkyaşa Sönmez'in yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Kazayı göre vatandaşlar, olayın sokağın meyilli olmasından kaynaklanmış olabileceğini ileri sürdü. Polis ise olay yerinde inceleme yaparak kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

 

Son Güncelleme: 08.05.2014 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72