Pendik esnafına müjde

Pendik Belediyesi ile İSPARK'ın ilçe merkezindeki otopark ücretleri konusunda sürdürdüğü görüşmeler tamamlandı.

Pendik esnafına müjde

Pendik Belediyesi ile İSPARK'ın ilçe merkezindeki otopark ücretleri konusunda sürdürdüğü görüşmeler tamamlandı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Pendik esnafına müjde

Pendik esnafına müjde

FLASHABER / Pendik Belediyesi ile İSPARK'ın ilçe merkezindeki otopark ücretleri konusunda sürdürdüğü görüşmeler tamamlandı. Başkan Salih Kenan Şahin; “İstedik ki, otopark ücretleri hem uygun olsun hem de cadde ve sokaklarda park etmek isteyen müşteriler boş yer bulabilsin. Böylece alışveriş artsın ve ekonomi canlansın” şeklinde konuştu.

Başkan Şahin, İSPARK yönetimi ile yaptıkları müzakerelerde ücret tarifeleri konusunda ciddi bir aşama kaydettiklerini belirterek, “Pendik merkezinde bulunan otoparklarda 1 saati geçmeyen parklanmalar çoğunlukta olduğu için ‘0-2 saat 4 TL' tarifesinden ‘0-1 saat 2 TL' tarifesine geçilmesini kararlaştırdık” dedi.

Bunun, merkez esnafı ve müşterisi lehinde çok önemli bir karar olduğunun altını çizen Şahin, ayrıca esnaflar için bir diğer iyileştirme olarak, araçlarını sahildeki açık otoparklara 120 TL'ye abone yaparken şimdi 60 TL'ye, Orhan Maltepe Caddesi ve Lale Sokak kesişimindeki katlı otoparkta da 100 TL'den 50 TL'ye çektiklerini kaydetti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3