Para nakil aracı kaza yaptı

Üsküdar'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza yapan...

Para nakil aracı kaza yaptı

Üsküdar'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza yapan...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Para nakil aracı kaza yaptı

Üsküdar'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza yapan araçlardan birinin içinde bankalara teslim edilmek üzere yüklü miktarda para bulunması, polisi alarma geçirdi.
Alınan bilgiye göre kaza, saat 10.45 sıralarında Üsküdar E-5 karayolunda meydana geldi. Ahmet Yağmur'un kullandığı 54 YT 092 plakalı servis minibüsü ile Necati Akbal'ın kullandığı 34 FY 4306 plakalı para nakil taşıtı kafa kafaya çarpıştı. Kazada Ahmet Yağmur, Necati Akbal ve Kürşat Kaya yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koşarak, sağlık ekiplerini aradı. Yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslarla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan
yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza yapan araçlardan birinin içinde bankalara teslim edilmek üzere yüklü miktarda para bulunması, polisi alarma geçirdi. Çok sayıda polis ekibi, aracın çevresinde çember oluşturdu. Yüklü miktardaki para, polis kontrolünde şirkete ait başka bir araca yüklendi.
Kazaya karışan araçlar çekicilerle götürülürken, karayolunda kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı. Görgü şahidi bir vatandaş, iki aracın çarpıştığını belirterek, "Yaralıların yardımına koştuk. Daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72