Orhan Gazi Parkı gece tedirgin ediyor!

Ümraniye Sondurak'ta bulunan Orhan Gazi Parkı'nın gece ışıklarının yetersiz...

Orhan Gazi Parkı gece tedirgin ediyor!

Ümraniye Sondurak'ta bulunan Orhan Gazi Parkı'nın gece ışıklarının yetersiz...

06 Nisan 2014 Pazar 13:04
Orhan Gazi Parkı gece tedirgin ediyor!

Ümraniye Orhan Gazi Parkı gece tedirgin ediyor!

 

Ümraniye Sondurak’ta bulunan Orhan Gazi Parkı’nın gece ışıklarının yetersiz olması, mahalle halkını tedirgin ediyor. Mahalle sakinleri, “Geceleri parkın karanlık olması buranın tinerci ve sarhoşların kol gezmesine neden oluyor” diyor.

Ümraniye Sondurak Yamanevler Mahallesi’nde bulunan Orhan Gazi Parkı, geceleri mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Yamanevler İlköğretim Okulu’nun hemen yanı başında bulunan parkın ışıklarının yetersiz olması geceleri burada tinerci ve sarhoşların kol gezmezine neden oluyor. Konu ile ilgili gazetemizi arayan mahalle sakinleri, “Okulun hemen yanında bulunan parkta geceleri gezemiyoruz. Işıkların yetersiz olması nedeni ile burada geceleri tinerci ve sarhoşlar oluyor. Bağırıp çağırıp üstelik bizleri rahatsız ediyorlar” diyorlar. Mahalle sakinleri konu ile ilgili yetkililere dilekçe yazacaklarını da sözlerine eklediler. Parkın yanında bulunan İlköğretim okulunun çıkış saatlerinde de sıkıntı yaşadıklarını söyleyen mahalleli, “Okul önünde park eden araçlar yüzünden sıkıntı yaşıyoruz. Trafik veya zabıta ekipleri bu duruma bir çare bulmalı” diyor. 

""

""

 

Son Güncelleme: 06.04.2014 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72