Okul servisleri denetleniyor!..

Okulların açılması ile servis araçlarında yaşanan sorunlar yeniden gündeme..

Okul servisleri denetleniyor!..

Okulların açılması ile servis araçlarında yaşanan sorunlar yeniden gündeme..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Okul servisleri denetleniyor!..

Okulların açılması ile servis araçlarında yaşanan sorunlar yeniden gündeme gelirken, araç takip sistemlerinin öncü kuruluşu Arvento Mobile Systems, Servis Araçları Takip ve Kontrol Sistemi sayesinde İstanbul'daki 3.000 aracı gözetliyor.

Okulların açılmasına kısa bir zaman kala çocuklarını servis araçları ile okula gönderecek olan ailelerin kaygıları da bir derece artıyor. Araç takip sistemlerinde öncü kuruluş olan Arvento Mobile Systems, aileleri biraz da rahatlatmak amacı ile İstanbul'daki 3 bin servis aracını, geliştirdiği Servis Araçları Takip ve Kontrol Sistemi ile kontrol ediyor. Sistem sayesinde servis aracının hareket saatleri, servise binecek kişilerin saat kaçta, hangi noktadan alınacakları, bu kişilerin ise-okula-eve varış saatleri, servis aracının duraklama yaptığı yerler, duraklama süreleri gibi bilgiler anında görülebiliyor.

Takip, internet üzerinden yapılıyor

İstanbul'daki çok sayıda okula ve kuruma servis hizmeti veren ve İstanbul Toplu Taşımacılar Birliği (İSTAB) üyesi 3 bin servis aracında Servis Araçları Takip ve Kontrol Sistem'inin kullanıldığını belirten Arvento Mobile Systems Genel Müdürü Özer Hıncal, "Servis araçlarına tesis edilen veri cihazları ve GPS uydularından alınan veriler sayesinde, servis araçlarının bütün hareketleri, servis saatleri dahilinde konuyla ilgili kişi ve birimler tarafından takip ve kontrol ediliyor. Veliler ve okul müdürleri internete bağlanabildikleri her yerden, servis araçlarını izleyebiliyor" dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3