Öğrencilerle okçuluk talimi

Öğrencilerle okçuluk talimi

10 Mart 2017 Cuma 11:04
Öğrencilerle okçuluk talimi
Sezonun 12. “Pendik Okuyor”unda Kavakpınar İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, program sonunda öğrencilerle okçuluk talimi yaptı.

“Pendik Okuyor” kapsamında Kavakpınar İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, gençlerle sohbet edip sorularını yanıtladı. Konuşmasında kendi hayatında karşılaştığı kimi olaylardan örnekler vererek öğrencilere fırsatları değerlendirme tavsiyesinde bulunan Başkan Şahin: “Coca Cola’nın CEO’su Muhtar Kent üniversite yıllarında kasa taşıyarak çalışmıştır. Ben de bir dönem pazarda satıcılık yaptım. Pazarda çalıştığım dönemde insanlarla iletişimi çok iyi bir şekilde öğrendim. ‘Benim gibi adama bu mu sunuluyor?’ demeyin ve önünüze çıkan tüm fırsatları değerlendirin, asla küçümsemeyin” dedi.

“Esenler Spor Kompleksi’ni biz devralabiliriz”      

Program sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Büyükşehir Belediyesi tarafından su sporlarına yönelik Pendik Sahili’nde yapılması planlanan adalar için, “Çok akıllı ve başarılı bir proje olacak. Su sporları için mekân sıkıntımız vardı. Bu sıkıntı bu projeyle çözülmüş olacak” dedi. Bir soru üzerine Esenler Spor Kompleksi hakkında bilgi veren Başkan Şahin, bu tesisin yapımını İl Özel İdaresinin başlattığı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tamamladığını belirterek “Bina yapmak kolay; ancak işletmek zordur. Bu tesisin işletmesini biz devralabiliriz. Burası da yakında açılacaktır” şeklinde konuştu.

Her hafta bir okulda okçuluk dersi

Belediye Başkanı Kenan Şahin “Pendik Okuyor” sonrası Kavakpınar İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle okçuluk talimi yaptı. Ata sporumuz okçuluğa belediye olarak destek vermeyi sürdüreceklerini belirten Başkan Şahin, okçuluk eğitmenlerinin yardımıyla başarılı bir atış gerçekleştirdi.

Öte yandan Etnospor Konfederasyonu işbirliğiyle her hafta bir okulun beden eğitimi derslerinde okçuluk eğitimi verilecek. Okçuluk ekipmanlarıyla dolu kamyonet önceden belirlenen 12 okulun bahçesinde birer hafta süreyle duracak. Öğrenciler önce teorik ardından da pratik eğitim alacak. Eğitimler sonunda başarılı olup dereceye giren öğrenciler okçuluk takımında görev alacak.

 
Son Güncelleme: 10.03.2017 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72