O savcılara soruşturma

HSYK 3. Dairesi, Savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş ve hakim...

O savcılara soruşturma

HSYK 3. Dairesi, Savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş ve hakim...

02 Mayıs 2014 Cuma 17:04
O savcılara soruşturma

HSYK 3. Dairesi, Savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş ve hakim Süleyman Karaçöl hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 3. Dairesi, savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara, Muammer Akkaş ve Hakim Süleyman Karaçöl hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

HSYK 3. Dairesi, savcılar Zekeriya Öz, Muammer Akkaş, Celal Kara ve hakim Süleyman Karaçöl hakkındaki ihbar ve şikayetler nedeniyle inceleme yapılmasına karar vermesinin ardından inceleme, kararı izin için Adalet Bakanlığına gönderilmişti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın inceleme iznine onay vermesinin ardından kurul müfettişlerinin çalışması tamamlandı.

Müfettiş raporu doğrultusunda; HSYK 3. Dairesi, Zekeriya Öz, Muammer Akkaş, Celal Kara ve Süleyman Karaçöl hakkındaki soruşturma açılmasına oy çokluğuyla karar verdi. HSYK 3. Dairesi’nin kararı onay için Adalet Bakanı Bozdağ'a gönderilecek. Bakan Bozdağ'ın onay vermesi durumunda soruşturma işlemleri HSYK 2. Dairesi tarafından yürütülecek.

Son Güncelleme: 02.05.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3