Mustafa Sarıgül veda etti

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, düzenlenen törenle görevini yeni...

Mustafa Sarıgül veda etti

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, düzenlenen törenle görevini yeni...

03 Nisan 2014 Perşembe 16:22
Mustafa Sarıgül veda etti

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, düzenlenen törenle görevini yeni başkan Hayri İnönü’ye teslim etti.

Veda törenine katılan bir grup partili, Sarıgül’ün ardından uzun süre gözyaşı döktü. Sarıgül’e veda edenler arasında, reklam kampanyasında oynayan teyze de yer aldı.

CHP’li Sarıgül, yerel seçimlerde partisinden seçilen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye belediyenin mührünü teslim etti. Şişli Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen ve oldukça duygusal anlara sahne olan devir teslim töreninde konuşan Sarıgül, İstanbul’da büyük bir yolculuğa çıktıklarını ve aynı hızla önümüzdeki seçimlere hazırlandıklarını söyledi.

Sarıgül, “Bu yolculukta oylarımızı 1 milyon artırdık. AK Parti’nin İstanbul’daki oyu 100 bin arttı. Bu, müthiş bir şey. Tabii isterdim ki; daha büyük bir başarı olsun. Ama isterdim ki; sandıklar bir kez daha sayılsın. Bir örnek vermek isterim; Kağıthane 117 biz almışız, 107 oy AK Parti almış. 117 oyumuz 17 yazılmış, bizim 100 oyumuz da 207 oy olarak yazılmış. Buradaki oy oranımız, farkımız yüzde 2’dir. Bu seçimlerin İstanbul’da içimize sindirilmesi için AK Parti yöneticilerinden de ricam; madem bu kadar farkla seçimi aldığınızı söylüyorsunuz, o zaman CHP’nin yapmış olduğu itirazı dikkate alın ve bir kere daha sayım yapılsın. Seçimlerin üzerindeki şaibe kalksın” şeklinde konuştu.

“KILIÇDAROĞLU’NA RAPOR SUNACAĞIM”

Ülke tarihinde sosyal demokratların İstanbul’da almış olduğu en yüksek orana ulaştıklarını belirten Mustafa Sarıgül, “İstanbul’da çok önemli başarı var. Cumhuriyet tarihinde sosyal demokratların almış olduğu yüzde 40’la en yüksek oyu aldık. Ama ben başarı endeksli bir arkadaşınız olarak, yaşamımda başarısızlık yazmaz. Bunun detaylarını, sonuçlarını seçim sonuçları kesinleştikten sonra Ankara’ya gideceğim ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na bunun raporlarını vereceğim. Bugünden itibaren önümüzdeki seçimlere ‘Bismillah’ diyerek aslanlar gibi hazırlanacağız” diye konuştu.

YAVUZ BİNGÖL’ÜN “YAĞMUR OL GEL” ŞARKISIYLA UĞURLANDI

Belediye mührünü Sarıgül’den devralan yeni başkan Hayri İnönü ise “Başarılı olduğumuz ilçelerin başında Sayın Mustafa Sarıgül’ün bize, seçmenleri ile birlikte, eserleri ile birlikte ‘evladım’ diye bıraktığı Şişlimiz var. Ben öncelikle Şişli’ye Belediye Başkanı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum” diyerek halefi Mustafa Sarıgül’e teşekkür etti.

Sarıgül, mührü devrettikten sonra belediye çalışanları tarafından gözyaşları ve alkışlarla uğurlandı. Seçim propaganda reklamında yer verdiği Zeynep Çakır adlı yaşlı kadının da yer aldığı veda töreninde belediyenin camlarından karanfiller atılırken, Sarıgül eski mesai arkadaşları ile tek tek kucaklaştı. Oğlu Emir Sarıgül’ün yalnız bırakmadığı Mustafa Sarıgül, hoparlörden Yavuz Bingöl’ün “Yağmur ol gel” şarkıları ile uğurlandı.

Son Güncelleme: 03.04.2014 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3