Minibüsçüler yolcuların canını tehlikeye atıyor

Yolcu kapma yarışındaki minibüsçüler, trafikteki tehlikeli seyirleri ile...

Minibüsçüler yolcuların canını tehlikeye atıyor

Yolcu kapma yarışındaki minibüsçüler, trafikteki tehlikeli seyirleri ile...

29 Nisan 2014 Salı 15:42
Minibüsçüler yolcuların canını tehlikeye atıyor

Minibüsçüler yolcuların canını böyle tehlikeye atıyor

Yolcu kapma yarışındaki minibüsçüler, trafikteki tehlikeli seyirleri ile görenleri şaşkınlığa uğratıyor. Görüntüler, insan hayatına verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Minibüsçülerin yolcu kapma yarışları, yolcuların canını tehlikeye atıyor. Birbirleri ile yarışan minibüsçüler, tehlikeli seyirleri ile görenleri şaşkına uğratıyor. İçinde yolcu varken bile kapısını kapatmaya fırsat bulmadan gaza basan minibüsçüden, kapıdan sarkan yolcuyu fark edemeyen  minibüsçüye kadar birçok olay yaşanıyor. Şikayetlerin ise bir sonuç vermediği aşikar. Minibüsçüler Odaları bildiğini okurken, bu konuda caydırıcı cezalar ise henüz yok.

 

Anadolu Yakası’ndaki bir hatta çalışan bir minibüs, insan hayatına verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Kaydedilen görüntülerde bir yolcunun minibüsten sarktığı ve uzun süre aynı şekilde yolculuk yaptığı görüldü. Minibüs şoförü ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Yolcunun neredeyse tüm bedeninin minibüs dışında kaldığı gözlenirken, minibüs şoförünün hiçbir şey olmamış gibi yola devam etmesi insan hayatına verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi.
 

 

Son Güncelleme: 29.04.2014 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72