Mesele ‘AVM' olunca sorun değil limitsiz hizmet

Yeni hizmete giren Acıbadem Akasya AVM ve Akasya Evleri için tüm imkanlar...

Mesele ‘AVM' olunca sorun değil limitsiz hizmet

Yeni hizmete giren Acıbadem Akasya AVM ve Akasya Evleri için tüm imkanlar...

13 Mayıs 2014 Salı 14:25
Mesele ‘AVM' olunca sorun değil limitsiz hizmet

Mesele ‘AVM’ olunca sorun değil limitsiz hizmet

Yeni hizmete giren Acıbadem Akasya AVM ve Akasya Evleri için tüm imkanlar seferber edildi. Kısa süre içinde AVM’ye özel Çevre Yolu bağlantı girişi, viyadük, yan yollar yapıldı.

İstanbul’da her gün birçok esnaf kepenk kapatırken, AVM’lere ise yenileri ekleniyor. AVM'lere kurallar getirecek Perakende Yasası'nın çıkmasını bekleyen esnaf hayal kırıklığına uğrarken, alışveriş merkezlerinin sektördeki payı her yıl katlanarak devam ediyor. AVM’lerin şehir dışına taşınması hayal olması ötesine geçmezken Acıbadem’de yeni hizmete giren Akasya AVM’ bu durumun en canlı örneği olarak göze çarpıyor.

""

AVM’ye özel yollar!

Acıbadem E5 üzerinde yapılan Akasya AVM ve Akasya Evleri için tüm imkanlar seferber edildi. Kısa sürede hem E5, hem de Çevre Yolu’na bağlantısı yapıldı. Bununla kalınmayarak AVM’ye özel viyadük ve birçok yan yol hizmete girdi. Çalışmalara yenileri eklenirken, AVM’nin hemen önünde ise metro durağı bulunuyor.  Metro durağının AVM için daha öncesinden mi projesinin yapılıp yapılmadığı soru işaretini koruyor.

""

‘Biz olsak bir asfalt dökmezler’

Öte yandan bölgeye devasa bir AVM’nin yapılması bölgede bulunan esnafın işlerini sekteye uğrattı. Bölge esnafı AVM’nin hizmete girmesi ile kara kara düşünürken, AVM için yapılan sınırsız hizmete ise gıptayla bakıyor. Esnaf, taleplerinin sadece havada kaldığını dile getirirken, “Bizler küçük bir asfalt ve yol için yüzlerce dilek veriyor ve aylarca bekliyoruz. Ancak mesele AVM olunca tüm imkanlar seferber ediliyor. Bu haksız bir rekabet” diyor.

""

""

 

 

 

 

Son Güncelleme: 13.05.2014 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3