Maltepeliler: 'Sosyal tesisler özel firmalara kiralanmasın'

Maltepeliler: 'Sosyal tesisler özel firmalara kiralanmasın'

15 Mart 2017 Çarşamba 11:50
Maltepeliler: 'Sosyal tesisler özel firmalara kiralanmasın'

Küçükyalı Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi’nin özel firmalara kiralanması, dayanışma platformlarını harekete geçirdi. Platform üyeleri, ilçede bulunan tek sosyal tesisin kiraya verilmek yerine belediye tarafından kamuoyu yayarına işletilmesi gerektiğini söylüyor.


Küçükyalı Dayanışma Platformu; sosyal tesislerin özel firmalara kiralanmaması için sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlattı. Kampanya ilgili şu bilgiler verildi:


Kadıköy' de Fenerbahçe, Kalamış, Kozyatağı, Koşuyolu ve Sahrayıcedit' te Kadıköy Belediyesi işletmesi olarak halkın kullanımında birçok sosyal tesis bulunmakta iken; Maltepe' deki belki de tek sosyal tesisimiz özel firmalara kiralanmakta. Hatta Sayıştay raporlarına göre ihalesiz olarak kira süreleri uzatılmakta. Bizler Maltepeliler olarak denize nazır bu sosyal tesisin kamu yararına belediye tarafından işletilmesini ve çalışanlarının Kadıköy'deki gibi sendikalı olarak görev yapmalarını istiyoruz.


 
Son Güncelleme: 15.03.2017 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72