Maltepe’deki bir site hayvan severleri bezdirdi…

Maltepe’de bulunan Narcity sitesi ve hayvan severler arasındaki gerginlik site önüne konulan kulübelerin site yönetimi tarafından kaldırılmasıyla iyice arttı.

Maltepe’deki bir site hayvan severleri bezdirdi…

Maltepe’de bulunan Narcity sitesi ve hayvan severler arasındaki gerginlik site önüne konulan kulübelerin site yönetimi tarafından kaldırılmasıyla iyice arttı.

07 Aralık 2017 Perşembe 14:16
Maltepe’deki bir site hayvan severleri bezdirdi…

Ajanimo.com'un haberine göre, Maltepe Zümrütevler’deki Narcity evleri yönetimi sık sık sokak hayvanlarına ve hayvan sahiplerine yaptırımlarıyla gündeme geliyor. Site içinde sokak hayvanlarının beslenmesini ve köpeklerin tasmasız dolaştırılmasını yasaklayan site yönetimi şimdi de site dışındaki kulübeleri kaldırttı.

Geçen yıl Maltepe Belediyesi KARDO Derneği ( Karabaş Doğal Yaşam Derneği) ve Narcity sakinleri “Bir Kulübe de Sen Koy” kampanyasıyla sokak hayvanlarını sıcak yuvalara kavuşturmuştu. Soğuk havaların başlamasıyla geçen yıldan kalan kulübeler belediye ekipleri tarafından Narcity sitesinin sokağına koyulmak için getirildi. Ancak iddiaya göre site yönetiminin baskısıyla, konulan kulübeler 5 dakika sonra aynı belediye işçileri tarafından yerinden söküldü. KARDO Derneği site yönetiminin bu tavrını eleştirerek, “Narcity site yönetimi, kendi yetki alanı dışındaki alanlara kanunsuz bir şekilde müdahale ediyor, derneğimiz ve Maltepe Belediyesi arasında yapılan bu güzel projeyi haksız yere engelliyor. Ve aynı zamanda da, kara kışın yaklaştığı bugünlerde, dostlarımızı soğuk beton üzerinde yatmaya da mahkum bırakıyorlar.” açıklamasında bulundu.

Ajanimo.com'un konuyla ilgili bilgi almak için aradığı Narcity Yöneticisi Hami Ceylan kulübeleri kaldırttıklarını doğrularken kendilerini şöyle savundu : ”Site içerisinde köpeklerden korkan sakinlerimiz var. Kulübeler tam sitenin karşısına kaldırıma konulmuş. Ne olur biraz ileriye konulsa… Sabahları çocuklar servise binerken korkuyorlar.” Bazı kişilerin bilinçli olarak insanları yanlış yönlendirdiğini iddia eden Ceylan hayvan severlere yardımcı olmaya çalıştıklarını, site içerindeki hayvan sever sakinlerle işbirliği içinde olduklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
MaltepeSiteHayvansever
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3