Maltepe'de trafik kazası

Maltepe'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Maltepe'de trafik kazası

Maltepe'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı

27 Nisan 2014 Pazar 14:28
Maltepe'de trafik kazası

Maltepe’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
Maltepe Sahil Yolu'nda saat 16.30'da meydana gelen trafik kazası, iddiaya göre şöyle gerçekleşti. Üniversite öğrencisi Kübra Sadıkoğlu (23), 34 UA 1719 plakalı otomobiliyle Kadıköy yönüne doğru seyir halindeydi. Turgut Özal Bulvarı'ndaki trafik ışıklarını geçen Sadıkoğlu'nun kullandığı otomobile, soldan yola giren Mustafa Gürkoyun'un (58) kullandığı 34 TAR 05 plakalı taksi yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan taksi hurdaya döndü. Sadıkoğlu kazayı hafif yaralı olarak atlatırken araçtan çıkarılan ve durumu ağır olan taksi şoförü Mustafa Gürkoyun, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gürkoyun hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Takside sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı
 

Ticari takside ön koltukta bulunan yolcu Tunca Büyükyüksel (18) ise araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri keski makasıyla taksinin kapısını kesti. Yolcu kurtarılarak araçtan çıkarıldı. Büyükyüksel, daha sonra Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne sevk edildi. Taksi sürücüsü Mustafa Gürkoyun'un hayatını kaybettiği kazada Büyükyüksel’in durumunun ağır olduğu, Sadıkoğlu'nun ise hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Meydana gelen kazanın ardından olay yerine inceleme başlatıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

Son Güncelleme: 27.04.2014 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3