Maltepe'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Maltepe'de bayan sürücünün kullandığı otomobil, yolun karşısına geçmeye...

Maltepe'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Maltepe'de bayan sürücünün kullandığı otomobil, yolun karşısına geçmeye...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Maltepe'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Maltepe'de bayan sürücünün kullandığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 3 kişiye çarptı. 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada, 2 kişi de yaralandı.
Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 34 UJY 73 plakalı otomobiliyle
Maltepe'den Kartal istikametine gitmekte olan Eren Taşbaşlı, yolun karşısına geçmeye çalışan Cemre Kuruçay, Fatih Adıgüzel ve Cihan Türk Akbulut'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaralılara, ilk olarak çevredeki vatandaşlar yardım etti. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk olarak durumu ağır olan Cemre Kuruçay'ı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Daha sonra gelen sağlık ekipleri, Fatih Adıgüzel ve bacağının kırıldığı öğrenilen Cihan Türk Akbulut'u Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kuruçay hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının tedavileri ise sürüyor.
Kazanın şokunu atlatamayan bayan sürücü Eren Taşbaşlı ise, polis ekiplerine kazanın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Bayan sürücü ifadesi alınmak üzere Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Bir görgü tanığı, "Birbirlerine şaka yapar gibi karşıya doğru geçiyorlardı. Daha sonra bir fren sesi geldi. Sonrada kazanın olduğunu gördük" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72