Maltepe’de silahlı kavga

Maltepe'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Maltepe’de silahlı kavga

Maltepe'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

08 Mart 2018 Perşembe 11:30
Maltepe’de silahlı kavga

Alınan bilgiye göre, Büyükbakkalköy Mahallesi, Ferhatpaşa Yolu Caddesi kenarındaki boş arazide iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Silahların da kullanıldığı kavgada, Emrah Çetin (31) hayatını kaybederken, kavgaya karışan Mert Cem Çetin (20) ile Ali Çetin (17) isimli şahıslar ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Emrah Çetin'in öldüğünü belirlerken, yaralılar, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çevrede güvenlik önlemi alan polisin incelemelerinin ardından, Çetin'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, Emrah Çetin'in kardeşi olan yaralı Mert Cem Çetin'in polise verdiği ilk ifadede, boş arazinin karşısında yer alan hurdacıdaki şahısların ağabeyini darp ettiğini, daha sonra ağabeyinin kendisi ile kuzenini olay yerine çağırdığını, bunun üzerine şahsın da silahla ateş ettiğini, ardından kendisinin şahısları gizlice telefonla videoya çektiğini, telefonu da eşine verdiğini söylediği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72