Maltepe'de İşyerine Silahlı Baskın

Maltepe'de 4 arkadaşıyla birlikte bir işyerine silahlı baskın düzenleyen...

Maltepe'de İşyerine Silahlı Baskın

Maltepe'de 4 arkadaşıyla birlikte bir işyerine silahlı baskın düzenleyen...

29 Mayıs 2014 Perşembe 14:57
Maltepe'de İşyerine Silahlı Baskın

Maltepe’de İşyerine Silahlı Baskın: 1 Ölü, 2 Yaralı

Maltepe'de 4 arkadaşıyla birlikte bir işyerine silahlı baskın düzenleyen şüpheli, yaraladığı işyeri sahibi tarafından vurularak öldürüldü.
Olay, Girne Mahallesi Küçükyalı Sanayi Sitesi’nde bulunan bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre, işyeri sahibi Reşat G. ile kurye olduğu öğrenilen bir kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından küfürler yağdırıp işyerinden ayrılan kurye, bir süre sonra 4 arkadaşıyla işyerine geldi. Zanlılar ellerindeki silahlarla ateş etmeye başladı. Zanlı dükkan sahibini silahla bacağından yaraladı. Boğuşma sırasında işyeri sahibi Reşat G. zanlının elindeki silahı alıp ateş etti. Zanlı işyerinin içindeki merdivenlere yığılırken, işyeri sahibi dışarıdaki saldırganlardan M.Y.'yi de yaraladı. İşyerine baskına gelen zanlılar yaralı arkadaşlarını da geldikleri otomobile bindirip olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede yaralanan zanlının hayatını kaybettiği tespit edildi. Görgü tanıkları, "Dükkana gelen kurye işyeri sahibiyle tartışmış. Dükkan sahibi kuryeyi tartakladıktan sonra kurye küfür ederek dışarı çıkmış, Daha sonra olay yerine 5 kişinin içinde bulunduğu otomobil geldi. Ateş açarak içeri girdiler, işyeri sahibini yaralamışlar. İşyeri sahibi de silahı ellerinden alıp, birini tanesini yaralamış” diye konuştu.
Olayın ardından inceleme başlatan polis, zanlıların kaçtığı otomobili Maltepe sahil yolunda terk edilmiş bir şekilde buldu. Polis baskının nedenini araştırırken, kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 29.05.2014 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72