Maltepe'de istinat duvari çöktü: 2 yaralı

Maltepe'de yapımına yeni başlanan bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

Maltepe'de istinat duvari çöktü: 2 yaralı

Maltepe'de yapımına yeni başlanan bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

15 Temmuz 2013 Pazartesi 16:16
Maltepe'de istinat duvari çöktü: 2 yaralı

Maltepe’de yapımına yeni başlanan bir inşaatın istinat duvarı çöktü. Göçük altında kalan 2 işçi yaralandı. 

Olay, saat 12.30 sıralarında Maltepe Feyzullah Mahallesi Şerife Sokakta yapımına yeni başlanan bir inşaatta meydana geldi. Temel kazısı yapan vincin çalıştığı sırada, yerinden oynayan istinat duvarı 2 işçinin üzerine çöktü. Olayı gören kepçe operatörü ve gürültüye evlerinden dışarı çıkan mahalle sakinleri hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çalışanlar ve mahalle sakinlerinin toprak altından çıkardığı yaralılar, çevre hastanelere götürülerek tedavi altına alındı.
Mahalle sakinlerinden Emin Kartal, “İnşaat çalışması yapılırken oturduğum binadan bile çatırtılar geldi ve sallandık. Hemen evden çıktık. Önce karşı binanın, sonra bizim binanın duvarlarının çöktüğünü gördük. 2 kişi altında kaldı. Birinin durumu ağırdı, çıkardık hastaneye gönderdik” dedi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Son Güncelleme: 15.07.2013 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72