Maltepe Belediyesi hastalara çile çektiriyor!

Maltepe Belediyesi hastalara çile çektiriyor!

05 Mart 2017 Pazar 12:12
Maltepe Belediyesi hastalara çile çektiriyor!
Maltepe Devlet Hastanesi önünde hasta ve hasta yakınlarından otopark parası alan Maltepe belediyesi iştiraki MAPARK, bu uygulaması ile ‘illallah’ dedirtti.

Onca eleştiri ve tepkiye rağmen Maltepe Belediyesi Otopark İşletmesi MAPARK, bu uygulamasından vazgeçmiyor. MAPARK’ın özellikle hastane gibi kurum önlerinde para toplaması ise bu tepkileri iyice artırmış durumda. Hasta ve hasta yakınları bu duruma tepkili, “Bari buradan ücret almayın” diyor.  Bir vatandaş ise, “Maltepe Devlet Hastanesi önünde araçlardan paralar alınıyor ve ne zaman arabanızdan indiğinizde, park ücretini daha arabadan iner inmez alıyorlar. İnsan sağlığından daha önemli hale gelen MAPARK'ın uygulaması, bizleri sıkıntıya sokuyor. Hastası olan insan kendi derdine mi yansın yoksa, park parası için mi uğraşsın. Daha yer tam açılmadan SGK binası civarından bile para almaya başlanıldı. Bir Maltepeli olarak gerçekten insan son 15 yıldır belediyenin ne yaptığını anlayamıyoruz” diyor.



 
Son Güncelleme: 05.03.2017 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72