Mahalleye köstebek yuvası gibi rögar kapağı yerleştirdiler

Mahalleye köstebek yuvası gibi rögar kapağı yerleştirdiler

15 Haziran 2017 Perşembe 14:00
Mahalleye köstebek yuvası gibi rögar kapağı yerleştirdiler
 

Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi’nde 8 aydır süren ve hala tamamlanamayan kanalizasyon yenileme çalışması mahalleliyi bıktırdı. Üstelik adım başı konan rögar kapakları etrafa kötü koku yayıyor.


Mahalle sakinleri, “Mağdur olduğumuz yetmiyormuş gibi neye göre yerleştirdiklerini bilmediğimiz rögar kapakları yüzünden evimizde rahat oturamaz olduk” diyor. Aylardır süren çalışma yüzünden mağdur olduklarını söyleyen Mahalleli, “Örneğin bu sokakta bulunan Migros ve Yurtiçi Kargo'nun tam ortasındaki yolda eskiden 2 rögar kapağı varken şu an aynı alana birbirine çok yakın 10 tane rögar kapağı yerleştirdiler. İSKİ'nin yaptığı bu çalışma yüzünden bu rögar kapaklarından ciddi şekilde lağım kokusu gelmektedir. Misafirlerimiz geldiğinde cam-balkon açamıyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlanmadan yaşadığımız bu mağduriyetin düzeltilmesini ve acilen bu rögar kapaklarının daha makul ve mahalle sakinlerini rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirilmesini istiyoruz” diyor.




 
Son Güncelleme: 15.06.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72