Mahalleliden ‘uyuşturucuya hayır' eylemi

Üsküdar Selami Ali Mahallesi sakinleri son günlerde bonzai adlı uyuşturucu...

Mahalleliden ‘uyuşturucuya hayır' eylemi

Üsküdar Selami Ali Mahallesi sakinleri son günlerde bonzai adlı uyuşturucu...

17 Haziran 2014 Salı 11:36
Mahalleliden ‘uyuşturucuya hayır' eylemi

Üsküdar Selami Ali Mahallesi sakinleri son günlerde bonzai adlı uyuşturucu madde nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının arttığını iddia ederek eylem yaptı.
Selami Ali Mahallesi sakinleri son bir yılda yaklaşık 10 kişinin kullandıkları bonzai nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia ederek sokağa döküldü. En son geçen cuma bir gencin bonzai nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia eden mahalle sakinleri, olaya dikkat çekmek için bulundukları caddeyi kısa süreli trafiğe kapatarak eylem yaptı. Polisin olay yerine gelmesiyle eylemlerine son veren mahalle sakinleri, “Tepkimizi dile getirmek için duvarlara yazı yazdık. Gençlerimizden kaçı öldü, kaçı yoğun bakımda. Bu evlatlar bizim evlatlarımız. Yaş ortalamaları daha 16 bu çocukların. Bu illetin mahallemizde durmasını istemiyoruz” dedi.
Sloganlar atan mahalle sakinleri daha sonra sessizce dağıldı.
 

Son Güncelleme: 17.06.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72