Lüks cip minibüse çarptı

Kadıköy'de aşırı hızlı olduğu iddia edilen lüks cip yolcu indirmek için...

Lüks cip minibüse çarptı

Kadıköy'de aşırı hızlı olduğu iddia edilen lüks cip yolcu indirmek için...

26 Temmuz 2013 Cuma 17:41
Lüks cip minibüse çarptı

 

Lüks cip servis minibüsüne çarptı: 6 yaralı

Kadıköy'de aşırı hızlı olduğu iddia edilen lüks cip yolcu indirmek için durağa yanaşan servis minibüsüne arkadan çarptı. Kazada 6 kişi yaralanırken çevreden yardıma koşan vatandaşlar tarafından araçlardan çıkarılan yaralılar yerde yatarak ambulansların gelmesini beklediler.
Kaza D-100 Karayolu Bostancı istikameti Acıbadem mevkiinde meydana geldi. Fatih Özkentli'nin kullandığı 34 GS 5115 plakalı cip, önünde seyreden ve yolcu indirmek için yavaşlayan Nizamettin Kargın'ın kullandığı servis minibüsüne büyük bir hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta büyük hasar oluşurken 4'ü servis minibüsünde 2'si de cipte olmak üzere 6 kişi yaralandı. Cipteki yaralılar Aynur Çelik ve Duygu Arslan çevreden yardıma gelen vatandaşların da yardımıyla çıkarıldıktan sonra yol kenarına alındılar.
Kazayı gören vatandaşların
haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın etkisiyle şok geçiren iki genç kız, ambulans ekipleri gelene kadar vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulanslara konulan yaralılar, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.
Servis aracında bulunan bir yolcu, "Biz durağa yanaşmak için yavaşladığımız sırada arkadan gelen cip bize çarptı. Ne olduğunu anlayamadık. Servis minibüsünün arka tarafında oturan 4 kişi yaralandı" diye konuştu. Servis aracının sürücüsü Nizamettin Kargın da, "Yolcu indirmek için durağa yanaşırken cip arkadan büyük bir süratle bize çarptı. Cipin içindeki 2 kişi ile minibüste bulunan 4 kişi yaralandı" diye konuştu.
Sürücülerin ifadesini alan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 26.07.2013 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3