Lisedeki yangın korkuttu

Maltepe'de bir lisenin çatısında izolasyon çalışması sırasında çıkan yangın...

Lisedeki yangın korkuttu

Maltepe'de bir lisenin çatısında izolasyon çalışması sırasında çıkan yangın...

19 Temmuz 2013 Cuma 16:27
Lisedeki yangın korkuttu

Maltepe’de bir lisenin çatısında izolasyon çalışması sırasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, “Yangının kuş yuvasının tutuşması sonucu çıktığı söyleniyor” dedi. 

Cevizli Mahallesi’nde bulunan Orhangazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin çatısında izolasyon çalışması yapıldığı sırada çıkan yangın paniğe neden oldu. Çatı alev alev yanarken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Çatıda dumandan etkilenen Mahmut Uçar isimli işçi tedavi altına alınırken, yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.
Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur da olay yerine gelerek yangınla ilgili bilgi aldı. Okur, “Orada bir kuş yuvasından bahsediliyor. Onun kıvılcım suretiyle tutuştuğu ve yangının yayıldığı ifade ediliyor. Hafif yaralı bir işçimiz var. Onun da sağlık durumu iyi. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok. Dün başlanan bir iş bu. Tabii şanssız bir durum” dedi. Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

Son Güncelleme: 19.07.2013 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3