Kurban satıcılarının ‘Angus' eylemi

Kurban satıcılarının ‘Angus' eylemi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kurban satıcılarının ‘Angus' eylemi

Yurtdışından ithal edilen anguslar nedeniyle satış yapamadıklarını belirten kurban satıcıları, eylemlerini sürdürüyor. Ümraniye'den Şile'ye yürüyerek yol kapatan grup, tepki gösteren bir minibüs şoförü ile yürüyüşü durdurmaları yönünde uyarıda bulunan komisere saldırdı.
Yaklaşık 100 kişilik grup, sloganlar eşliğinde Alemdağ Caddesi'nden Şile otoyoluna kadar yürüdü. Bazı sürücüler, yürüyüş esnasında yolu trafiğe kapattıkları için kurban satıcılarına tepki gösterdi. Geçişine izin vermedikleri gerekçesiyle gruba tepki gösteren minibüs sürücüsü, saldırıya maruz kaldı. Bu sırada yaşanan arbede, diğer satıcıların araya girmesiyle son buldu. Yürüyüşlerini sürdüren grup, eylemi sona erdirmeleri yönünde uyarıda bulunan bir komisere de saldırdı. Yaşanan arbede, güvenlik güçleri
ve bazı satıcıların araya girmesiyle sona ererken, Şile yoluna kadar gelen grup, burada kendilerini bekleyen diğer hayvan satıcılarıyla buluşarak yolu trafiğe kapattı.
Çevik Kuvvet bölgede önlem alırken, eyleme tekerlekli sandalye ile katılan grup lideri, çoğu kurban satıcısının intiharın eşiğine geldiğini öne sürerek, "Mağdur olduk. Çoğu kişi borca girdi. Anguslar yüzünden satış yapılamıyor. Bu soruna çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.
Açıklamanın ardından grup yolu açarak eylemi sona erdirdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72