Küçük Didem bulundu, kaçıran tutuklandı

Ümraniye'de 17 gün önce kaybolan 13 yaşındaki D.D.K., kendisini kaçıran...

Küçük Didem bulundu, kaçıran tutuklandı

Ümraniye'de 17 gün önce kaybolan 13 yaşındaki D.D.K., kendisini kaçıran...

19 Eylül 2014 Cuma 17:22
Küçük Didem bulundu, kaçıran tutuklandı

 

Ümraniye'de 17 gün önce kaybolan 13 yaşındaki D.D.K., kendisini kaçıran Fatih Güngör'ün elinden kaçarak Edirne'de polis merkezine sığındı. Gözaltına alınan Fatih Güngö,r 'Küçük yaştaki çocuğu alıkoyma' suçundan tutuklandı.

İstanbul'da tatlı üretimi yapan bir firmada yönetici, 52 yaşındaki Abdülkadir K.'nın 2 çocuğundan D.D.K., 1 Eylül günü evinden çıktıktan sonra  kendisinden haber alınamadı. Aile, gece saatlerine kadar evine dönmeyen kızları için çevrede arama yaparken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne de kayıp başvurusunda bulundu. Baba Abdülkadir K., kızını eşinin uzaktan akrabası olan 27 yaşındaki Fatih Güngör'ün kaçırdığını öne sürerek, fotoğraflı ilanlar hazırlatıp sokak sokak aramaya başladı. İstanbul'un yanı sıra ihbar telefonları üzerine gittiği Bursa, İzmir ve Manisa'da kızını arayan baba, sonuca ulaşamadı. Kutlu, eşinin uzaktan akrabası Fatih Güngör'ün Edirneli olduğunu göz önüne alarak geçen cuma günü kente gelerek aramaya başladı. Abdülkadir K., sokaklara kızı ve onu kaçırdığını öne sürdüğü Fatih Güngör'ün fotoğraflarının olduğu ilanları astı.

Kayıp olduğu için aranan D.D.K., Fatih Güngör'ün elinden kurtularak yakında gördüğü Fatih Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Polis Merkezi'ne sığındı. Fatih Güngör'ün peşinden gitmesi üzerine şüpheli de polis ekiplerince yakalandı. Alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Fatih Güngör, 'Küçük yaştaki çocuğu alıkoyma' suçundan tutuklandı.

Psikolog eşliğinde ifadesi alınan D.D.K., işlemlerinin ardından Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Sitesi'ne yerleştirildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'nın yazılı talimatıyla küçük kız, Çocuk Sitesi'nden alınarak ailesine teslim edildi. Ailesiyle birlikte Edirne'de öğle yemeği yiyen D.D.K. ise, babasına sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı. Yemeğin ardından otomobile binen aile, İstanbul Ümraniye'deki evlerine gitmek için yola çıktı.

 

Son Güncelleme: 19.09.2014 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3