Korkutmak isterken öldürdü

Korkutmak isterken öldürdü

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Korkutmak isterken öldürdü

Beyoğlu'nda kendisini bıçakla yaralayan kişinin hapisten çıktığını öğrenen şahıs, korkutmak için gittiği taksi durağında havaya ateş açınca bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

 

Beyoğlu Sütlüce'de taksi durağı işleten S.K., 2 yıl önce bir barda çıkan kavgada S.Y.'yi (24) bıçakla yaralamıştı. Cezaevinden tahliye olan S.K.'nın tekrar aynı taksi durağında çalıştığını öğrenen S.Y., 7 Eylül'de taksi durağına giderek, pompalı tüfekle taksi durağına ateş etti. S.Y.'nin tüfeğinden açılan ateş sonucu durakta çalışan taksici Y.K. (57) yaralanırken, meslektaşı A.Y. ise (46) hayatını kaybetti.

 

Güvenlik kameralarından yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlının kimliğini tespit ederek Kadıköy'de tüfeğiyle birlikte yakaladı. S.Y. emniyetteki ifadesinde, "S.K.'nın tahliye olduğunu öğrenince korkutmak için çalıştığı durağa gittim ve ateş ettim. Kurşunların isabet ettiğini görmemiştim, çok pişmanım" dedi.


Emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3