KİM BU ÇEKMEKÖYLÜ ARABULUCU FATMA

KİM BU ÇEKMEKÖYLÜ ARABULUCU FATMA

KİM BU ÇEKMEKÖYLÜ ARABULUCU FATMA

KİM BU ÇEKMEKÖYLÜ ARABULUCU FATMA

26 Şubat 2013 Salı 11:16
KİM BU ÇEKMEKÖYLÜ ARABULUCU FATMA

KİM BU ÇEKMEKÖYLÜ ARABULUCU FATMA

Çekmeköy'de son zamanlarda özellikle yeni açılan işyerleri başta olmak üzere; esnaf ve işadamları ile belediye arasında arabuluculuk yaptığını öne sürerek bir takım işler almaya çalışan ‘Fatma' isimli bayanın kim olduğu merak konusu. Kadıköy'den ithal getirildiği öne sürülen Fatma'nın, esnaf ve işadamlarına “Belediye ile tüm problemlerinizi hallederiz” vaadinde bulunduğu iddia ediliyor.

“HAYAT” isimli bir dergide çalıştığını söyleyen Fatma'nın, “Belediyenin tüm işleri bizde. Belediye ile içli dışlıyız. Patronumuz da Ak Parti Çekmeköyİlçe Yönetim Kurulu Üyesi” diyerek işyeri sahiplerinden reklam ve benzeri işler almaya çalıştığı öne sürülüyor.

İlçe kamuoyu; Çekmeköy Belediyesi'nin bu güne kadar hiçbir toplantısında görünmeyen Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım ve Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ile basın sorumlusu Yılmaz Sezgin'in, belediye ve parti teşkilatı ismini kullanıp ‘aba altından sopa' misali ‘metazori' reklam almaya çalışan Fatma isimli bu bayan ile yaptığı öne sürülenler hakkında bir açıklama yapmalarını bekliyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3