Kılıçdaroğlu'nun acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da...

Kılıçdaroğlu'nun acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da...

03 Mayıs 2014 Cumartesi 16:08
Kılıçdaroğlu'nun acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da yaşayan ve uzun süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden 75 yaşındaki amcası Arslan Karabulut’un Tunceli’deki cenaze törenine katıldı.

Uçakla Elazığ’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, buradan karayolu ile Tunceli’ye geçti. Tunceli Hacı Bektaşı Veli Kültürünü Yayma Cemevi’inde yapılan cenaze törenine beraberinde eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcı Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Tunceli milletvekilleri Kamer Genç ve Hüseyin Aygün’ün yanı sıra Tunceli Belediye Başkanı Mehmedali Bul, Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz, Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılıçdaroğlu, amcasının cemevinde yapılan cenaze tören ardından hemşehrilerinin başsağlığı dileklerini kabul etti. Cemevindeki tören ardından beraberindeki heyetle birlikte, karayolu ile Elazığ’a döndü.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun amcası Arslan Karabulut’un cenazesi toprağa verilmek üzere Nazımiye ilçesi Doluca köyüne götürüldü.

Son Güncelleme: 03.05.2014 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72