Kılıçdaroğlu Sancaktepe'de sokak iftarına katıldı

Kılıçdaroğlu Sancaktepe'de sokak iftarına katıldı

13 Haziran 2017 Salı 11:00
Kılıçdaroğlu Sancaktepe'de sokak iftarına katıldı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Sancaktepe'de verdiği sevgi sofrası iftarında vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Sancaktepe ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programına yoğun bir ilgi oldu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Sancaktepe Samandıra Meydanı'nda düzenlediği sevgi sofrası iftarına katıldı. Kılıçdaroğlu'na iftarda CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul Milletvekili  Gürsel Tekin, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İl Başkanı Cemal Canpolat eşlik etti. CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin ve yönetimi de organizasyonla yakından ilgilendi. Selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Alper Yeğin birlik ve beraberlik mesajları verdi. Vatandaşların ilgisiyle karşılanan Kılıçdaroğlu, vatandaşların arasında kendinse ayrılan yere oturdu. Vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, iftar öncesinde okunan Kuran-ı Kerim'i dinledi. Ezanın okunmasıyla Sancaktepelilerle birlikte iftarını açan Kılıçdaroğlu, iftar sonrasında vatandaşlara seslendi.


KILIÇDAROĞLU: “HUZUR, BARIŞ E KARDEŞLİK İSTİYORUZ”

Birlik ve beraberliğe dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Sizlerle beraber olmaktan aynı sofrayı paylaşmaktan onur ve gurur duyuyorum. Hepimiz Anadolu'dan kopup İstanbul'a geldik. İstanbul'u yurt edindik. Çocuklarımız anne babalarımız burada. ve biz hep birlikte bu ülkede huzur içinde yaşamak istiyoruz. Biz bu ülkede hep birlikte kardeşçe yaşamak istiyoruz. Biz bu ülkede bayrağımızın altında onurumuz ve gururumuzla yaşamak istiyoruz. Biz bu ülkede huzur barış ve kardeşlik istiyoruz. İnşallah bu Ramazan barışa huzura vesile olur ve daimi olur" dedi.
Konuşmaların ardından Kılıçdaroğlu programdan ayrıldı.







Son Güncelleme: 13.06.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3