Kılıçdaroğlu ile Kumkumoğlu baş başa

Kılıçdaroğlu ile Kumkumoğlu baş başa

26 Aralık 2017 Salı 18:59
Kılıçdaroğlu ile Kumkumoğlu baş başa

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul İl Başkanlığı için adı geçen Ali Kemal Kumkumoğlu ile yarın genel merkezde bir araya geleceği ve İstanbul için göreve hazır olmasını isteyeceği gelen bilgiler arasında.

İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve yönetiminin Partiyi başarısızlıktan başarısızlığa koşturması yetmezmiş gibi birde ilçe kongreleri öncesi yaptığı adaletsizliklerden bıkan partililer ve üst yönetim İl Başkanlığı için arayışa geçmiş ve en uygun adayın Ali Kemal Kumkumoğlu olacağı üzerinde hemfikir oldukları kulislerde konuşuluyordu.

Kumkumoğlu adı parti örgütünde heyecan yaratmış ve bu heyecan ilçe kongrelerinde Cemal Canbolat’ın bütün ilçelerde kaybetmesine sebep oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mülayim Taş 2017-12-27 15:58:25

Bir tarafta seçim kazanarak gelen biri, diğer tarafta genel başkanın görevlisi...
Demekki Canpolat haklı. Oy hakkım olsa canpolata oy veririm...

banner3

banner72